Děti Kate a Williama zatleskaly všem zdravotníkům. Princ Louis roste jako z vody

27. března 2020·Zprávy·Karolína Stránská

Ve Velké Británii, podobně jako v jiných evropských zemích, je v posledních dnech zvykem vyjít na balkon a potleskem ocenit vyčerpávající práci zdravotníků, hasičů a všech dalších v první linii.

Jsou to právě oni, kteří nám nejvíc pomáhají v boji proti zákeřnému koronaviru. Jejich práci se rozhodlo ocenit i všemi milovaní britské trio, princ George (6), princezna Charlotte (4) a princ Louis (23 m.), kteří ve videu zveřejněném na oficiálním Instagramu tleskají všem, kteří denně nasazují životy.

View this post on Instagram

To all the doctors, nurses, carers, GPs, pharmacists, volunteers and other NHS staff working tirelessly to help those affected by #COVID19: thank you. #ClapForOurCarers #ClapForCarers #ThankYouNHS #ClapForNHS

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

“V této bezprecedentní době chceme, aby věděli, že jsme velice vděční. Prosím, připojte se 26. března k nám a věnujme velký potlesk všem sestrám, doktorům, zdravotníkům, pečovatelům, abychom jim tak vyjádřili vděk za jejich tvrdý boj proti koronaviru.”

Fanoušci královské rodiny byli nadšení, že v dobách krize vidí na své sociální síti tento radostný příspěvek, který šíří lásku. Co víc, po dlouhé době viděli všechny tři královské ratolesti pohromadě, a to včetně prince Louise, který skutečně roste jako z vody.

Zprávy - další články

Doporučujeme