Dítě v ohrožení! Po rodinné hádce muž ujel s týdenním miminkem

26. září 2016·Zprávy·Redakce

Jihomoravští policisté od pondělního rána pátrali po novorozenci z Blanska. Rodiče chlapečka se v noci pohádali, jeho otec ho naložil do auta a odvezl neznámo kam. Z Blanska i se synem odjel v šedém BMW. Policie kvůli nízkému věku dítěte okamžitě vyhlásila pátrání, otce i dítě se podařilo najít v pondělí před polednem.

“Od dnešní čtvrté hodiny ranní pátráme po novorozeném chlapci. Jeho otec se pohádal s matkou dítěte a odjel spolu s ním z Blanska neznámo kam,” uvedl v pondělí policejní mluvčí Pavel Šváb.

Podle posledních informací byli otec s chlapcem viděni na benzince na Vyškovsku, kde muž dítě přebalil. “Aktuálně se pohybuje pravděpodobně ve vozidle BMW 530 D šedé barvy 1BE 0278, dítě je v šedé autosedačce pro nejmenší, tzv. typ vajíčko,” doplnil mluvčí.

Policie kvůli nízkému věku dítěte okamžitě vyhlásila pátrání, otce i dítě se podařilo najít v pondělí před polednem. Podle informací Blesk.cz byl muž vypátrán i se synem 200 kilometrů od domova v jednom baru v Havířově. Chlapec je v pořádku, jeho otce policie odvezla k výslechu.

Zprávy - další články

Doporučujeme