Dočkáme se Supermana s tmavou pletí? Filmové studio zvažuje radikální krok

13. září 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Studio Warner Bros. se podle informací filmového portálu Deadline sešlo s hercem Michaelem. B. Jordanem (Creed, Black Panther), který by mohl v budoucnu ztvárnit nejznámějšího komiksového hrdinu na světě - Supermana. Bylo by to poprvé, kdy populární postavu ztvární herec tmavé pleti.

Podle dosud nepotvrzené zprávy má současný představitel Supermana Henry Cavill s postavou nadobro skončit, byť má v kontraktu ještě jeden snímek. Studio Warner Bros. se snaží marně dohnat konkurenci v podobě studia Marvel, které posílá do kin jeden úspěšný film za druhým, navíc vzájemně propojených.

Cavill ztvárnil Supermana zatím třikrát, konkrétně ve filmech Muž z oceli, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti, která u diváků výrazně propadla. Studio Warner Bros. tak opět hledá cestu, jak budovat svůj filmový vesmír. Zdá se, že jedním z prvních tahů bude odložení nového snímku o muži z planety Krypton na neurčito s tím, že se postava přeobsadí.

Jak to tak vypadá, Warneři si začali notovat s hercem Michaelem B. Jordanem, jehož diváci mohli zaregistrovat coby padoucha zrovna v konkurenčním snímku od Marvelu – Black Panther. Film zaznamenal obrovský úspěch nejen u diváků, ale také u kritiků. Černošský hrdina vydělal po celém světě více jak 1,3 miliardy dolarů (více než 28 miliard korun). Jordan navíc předvedl jako záporná postava skvělý výkon, není proto divu, že se studio rozhodlo jít trochu jinou, ale dosti odvážnější cestou.

Dočkáme se poprvé v historii Supermana s tmavou pletí? Jelikož ještě není ani oficiálně potvrzený odchod Cavilla, tak je brzo předjímat.

Zábava - další články

Doporučujeme