Domácí projevil na svátky vlnu solidarity: Nájemci snížil nájem na polovinu

30. prosince 2020·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock.com)

Letošní rok byl těžký pro každého. Své o tom ví nájemce jménem Chris. Na Vánoce se mu ale stalo něco nevídaného. Jeho pronájimatel, Lee, mu dal jeden z nejkrasnějších dárků, jaké kdy dostal. Poslal mu přání, ve kterém stálo, že na přítí měsíc mu odpouští polovinu nájmu. Nájemce okamžitě velkorysost svého domácího sdílel na internetu. Informoval o tom Daily Mail.

Klasicky od svého domovníka dostáváme, jako pozornost, bonboniéru nebo flašku vína. Lee Chrise ale potěšil snížením nájemného o 50 % na celý příští měsíc. Nájemce toto laskavé vánoční gesto nesmírně potešilo. Uvedl, že domácí nemá tušení, jak je pro něj takový dárek smysluplný.

“Pozdravuji a přeji vše nejlepší do Nového roku. Chrisi domníval jsem se , že nejlepším dárkem od Santy bude snížení lednového nájmu na polovinu. Takže na konci tohoto měsíce stačí zaplatit 440 dolarů,” napsal na přání domácí Lee.

Následně muž sdílel přání na internetu. “Nemá tušení, s čím jsem v poslední době bojoval,” dodal podle The Mirror nájemník Chris. Byl to tak pro něj jeden z nejkrásnějších dárků, které letos dostal.

Vánoční přání s darem od pronajímatele (Foto: Reddit neogalik)

Příspěvek si okamžitě získal více než 100 000 lajků. Uživatelé velkorysé gesto pronajímatele chválili. Vyzdvihovali že je laskavý a nechybí mu porozumění pro lidi, kteří se ocitli ve složité situaci. “Pro nás všechny bylo toto období drsné,” napsal jeden z uživatelů pod příspěvek. “To je úžasné. Přeji si, aby se mi to taky stalo,” dodal další.

Zprávy - další články

Doporučujeme