Dominika Feriho (22) na Moravě napadli: Pořezali mu záda a použili slovo negr

21. dubna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter / Dominik Feri

Poslance a teplického radního Dominika Feriho (22, TOP 09) v neděli večer na Moravě napadli dva neznámí útočníci. Jejich fotografie sdílel politik později na svém Twitteru. Feri utrpěl řezné rány, které mu lékaři zašili a několik úderů do hlavy. V současné chvíli je prý v pořádku.

“Jel jsem na Moravu a nějací dva pánové se jali pěstí. Hele, můžeme spolu politicky nesouhlasit, ale fyzicky se nenapadáme. Snažil jsem se jim to vysvětlit, ale co se dá dělat,” napsal v neděli večer poslanec Feri na sociální sítě.

View this post on Instagram

Jel jsem na Moravu a nějací dva pánové se jali pěstí. Hele, můžeme spolu politicky nesouhlasit, ale fyzicky se nenapadáme. Snažil jsem se jim to vysvětlit, ale co se dá dělat.

A post shared by Dominik Feri (@choco_afro) on

Muži měli politika napadnout při ochutnávce vín, kterou absolvoval již po několikáté. “Jedu do Hradiště, saniťáci si to nenechali vymluvit. Dostal jsem pár ran do hlavy a není mi nejlíp, tak pro jistotu,” uvedl na Twitteru Feri a sdílel fotografii z vnitřku sanitky.

Politik uvedl, že útočníci neváhali použít ani slovo negr. “Mně je to vlastně blbý vůči všem – policistům i saniťákům. Vždyť jsou svátky. Jel jsem sem (už počtvrtý) na Velikonoce a zkazí to nějací borci, kteří prý říkali něco o negrech,” svěřil se Feri.

Po ošetření lékaři už je zřejmě v pořádku. Po sedmé hodině na sociálních sítích informoval, že mu ránu v oblasti zad zdravotníci sešili. “Lékaři mi zašili řeznou ránu na zádech a jsem asi v pohodě. Snad mě brzo pustěj. Tak hezké svátky bez sváru,” popřál všem Feri na svém Twitteru. Po pachatelích nyní pátrá policie.

Zprávy - další články

Doporučujeme