Fanynka slíbila tetování, fotbalový reprezentant ho zaplatí

25. června 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto

Anglický fotbalový reprezentant Kyle Walker se nabídl, že zaplatí tetování jedné z fanynek, která na sociálních sítích slíbila, že si nechá vytetovat podobiznu jeho spoluhráče Johna Stonese, pokud dá v utkání mistrovství světa s Panamou gól. A stoper Manchesteru City se trefil dokonce dvakrát.

Pokud dá John Stones zítra gól, tak si ho nechám vytetovat,” napsala v sobotu na twitteru fanynka anglické reprezentace a Manchesteru City jménem Jess. Stones dosud za národní tým neskóroval ani jednou, ale proti Panamě zamířil přesně dvakrát.

Zdroj: Reprofoto (Manchester City – Twitter)

A sakra, budu potřebovat nějakou dobrou fotku Stonese. A kdo mi zaplatí tetování?” napsala Jess následně. A nabídl se další z anglických reprezentantů Walker. “Já to zaplatím,” napsal v odpovědi. “Máš smůlu Jess, ale díky za podporu. Doufám, že to nebude moc bolet,” reagoval sám Stones s nevyslovenou výzvou, že by si za dva góly zasloužil dvě tetování.

Vše sdílel i oficiální twitter Manchester City a stalo se z toho velmi sledované téma na sociálních sítích. Zatím však není jisté, zda fanynka svůj slib splní, jelikož její twitterový účet byl během pondělí zablokován v důsledku velkého náporu fandů i médií.

Řekla jsem to jen jako vtip pro kamarády, ale nikdy jsem nechtěla, aby se to dostalo až do novin,” napsala Jess krátce před zablokováním.

Zdroj: ČTK

Zábava - další články

Doporučujeme