FOTBAL: Hvězdný Ibrahimovič držel pod krkem českého kapitána reprezentace!

30. března 2016·Zprávy·Redakce

Hvězdný kapitán švédské reprezentace Zlatan Ibrahimovic byl po úterním zápase s českým týmem hodně rozmrzelý. Zlobil se na Martina Frýdka a kapitána Tomáše Sivoka dokonce chytil pod krkem.

V úvodu zápasu se Ibrahimovič dostal do velké šance po obrovské chybě Sivoka při rozehrávce. “Jak Zlatan běžel proti mě, chtěl jsem mu to přehodit přes nohu. On to vystihl a zaplaťpánbůh to Vacloš chytil. Vymýšlel jsem kraviny. Jsem poslední hráč, to musí jít někam na půlku,” řekl po zápase ve Stockohlmu novinářům Sivok.

“Měl jsem tu obrovskou šanci proměnit. Nechápu, co se tam stalo,” řekl k tomu sám Ibrahimovič. Ten si pak ještě na Sivoka vyšlápl a v jednu chvíli jej chytil pod krkem. “Trošku mi vyhrožoval, protože jsem reklamoval jeho loket na Láďu Krejčího. Tak mi říkal, že teď začne válka, ale i to k němu patří a bylo to v rámci fair play,” řekl Sivok. 

Ibrahimoviče vytáčel i další český hráč, Martin Frýdek. Když si švédská hvězda v závěru ve vzduchu zpracovávala dlouhý míč, výrazně nižší Frýdek zůstal na zemi a zezadu do něj strčil. Rozhozený útočník Paris St. Germain spadl a ihned začal vášnivě diskutovat s rozhodčím. “Ten hráč mi mohl zlomit nohu. Strčil do mě, když jsem skákal. Měřil asi metr,” řekl Ibrahimovic švédským médiím. “Nevím, co mi říkal rozhodčí, byl jsem naštvaný a plný adrenalinu. Něco povídal, ale já ho neposlouchal,” přidal historicky nejlepší střelec švédského národního týmu.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme