Fotky Meghan po porodu se jen tak nedočkáme! Tradice Kate a Williama se ruší

11. dubna 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Britská královská rodina by měla nového potomka přivítat na přelomu dubna a května a celý svět se na příchod nového člena monarchie připravuje. Zdá se ale, že Meghan nehodlá jít ve stopách vévodkyně Kate.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se nechali slyšet, že by okolnosti narození jejich prvního dítěte chtěli ponechat v soukromí.

Ve vyjádření, které zveřejnil Buckinghamský palác, se píše:

“Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou velice vděčni za laskavost, kterou jim projevili lidé ve Velké Británii a po celém světě, zatímco se pár připravuje na příchod potomka. Rozhodli se však, že okolnosti kolem narození dítěte chtějí udržet v soukromí. Vévoda a vévodkyně se těší, že se o šťastné novinky s veřejností podělí, jakmile budou mít možnost oslavit tuto událost soukromě jako nová rodina.”

Toto oznámení potvrzuje spekulace, že se pravděpodobně nedočkáme okamžité fotografie před porodnicí, jako to měla ve zvyku vévodkyně Kate, která se spolu s Williamem objevila na schodech před nemocnicí pouhých pár hodin po porodu.

Zatím není jisté, kde bude vévodkyně Meghan rodit. Miminko by ale mělo přijít na svět už za pár týdnů. Spekuluje se, že Meghan by ráda rodila i doma, nebo v nemocnici Frimley Park, která se nachází nedaleko sídla, kde dvojice společně bydlí.

Zprávy - další články

Doporučujeme