FOTO: Je to malý Rocky! Tenistka Šafářová se pochlubila rostoucím bříškem

8. srpna 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Foto: Instagram Lucie Šafářové

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec nedávno oznámili, že spolu čekají miminko. Tenistka se na Instagramu pochlubila fotkou, na které ukázala rychle rostoucí bříško.

“Když jsem skončila s tenisovou kariérou, napadlo mě, jestli ještě zažiji takovou radost jako při sportovních vítězstvích… Teď už vím, že v životě existuje daleko větší radost a v dnešní době to vnímám i jako velký dar! S Tomášem čekáme miminko a velmi se na nový přírůstek do rodiny těšíme! Ten moment, kdy člověk vidí ťukat srdíčko toho malého na ultrazvuku, je asi nejkrásnější pocit v životě! Jsme rádi, že se naše rodina rozrůstá a věřím, že budeme šťastní,” oznámila tenistka šťastnou novinu na svém Instagramu.

View this post on Instagram

Afternoon siesta with #rocky?! ??☺️?

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova) on

V rozhovoru pro iDnes Šafářová uvedla, že pokud by byli mladší, tak by možná s dítětem ještě počkali, ale jelikož jí je dvaatřicet, tak nechce riskovat, že se to později hned podaří.

Plekanec v rozhovoru připomněl, že svou bývalou rodinu neopouští, chce si jen založit novou rodinu, ve které bude spokojený. “Manželství nevyšlo, to se stává. A než mít jednu rodinu, kde to neklape, je přece lepší vytvořit novou, funkční. A do ní budou kluci samozřejmě patřit taky,” zdůraznil hokejista.

Jak je z fotky vidět, Lucie si těhotenství užívá a spokojenost z ní přímo sálá. Celé rodině přejeme hodně zdraví a bezproblémový průběh těhotenství.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme