FOTO: Mobil, který dostal mladík od Babiše za tetování koblihy, je zřejmě na prodej

6. října 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Do aplikace Pojď do mě mohou občané nahrávat Andreji Babišovi dotazy. O to překvapenější asi byl, když mu tam v srpnu přistálo video od Tomise, na kterém mu sděluje, že si ho nechá vytetovat, když mu dá premiér iPhone. Oba se nakonec dohodli na motivu koblihy. Tomis si nakonec nechal vytetovat donut.

Tomis vyhrál iPhone X!

Řeknu vám popravdě, že když mi Tomáš pod přezdívkou Tomis poslal do aplikace „Pojď do mě“ výzvu se sázkou, že se nechá tetovat, když mu za to koupím poslední iPhone, dělal na mě trochu dojem frajírka. Pobavil mě, to joooo, ale když jsem mu pak telefon pořídil a vyzval ho, ať si pro něj přijde do Hrzánského paláce, čekal jsem, co dorazí za sebevědomého borce. Dokonce jsem si připravil české meruňkové koblihy, abych mu trochu vyčinil, že mě oblafl a nechal si vytetovat americký donut ? Tomáš je ale vážně super kluk. Pokorný, milý, dobře jsme pokecali. Vůbec nelituju, že jsem do té sázky šel. Prostě měl dobrý nápad. Tak ať ten telefon slouží, Tomáši ?

Zveřejnil(a) Andrej Babiš dne Neděle 2. září 2018

„Ahoj Tomis. No, koukal jsem na to tetování, kamaráde, musíš se podívat, jak vypadá pravá česká kobliha. A máš tam donut, ty brďo! Jako si to nastuduj. No, já ti to tentokrát uznám, ale příště máš smůlu,“ zavtipkoval Babiš a luxusní telefon mu koupil.

Zdá se ale, že radost z telefonu netrvala dlouho. Dost podobný telefon se totiž objevil na Bazoši, kde ho dokonce majitel inzeruje jako právě onen iPhone z předávacího videa. Krabička je podepsaná premiérem. Fake, nebo dobrý kšeftík? Za 50 tisíc to můžete zjistit!

Zprávy - další články

Doporučujeme