FOTO: Tohle je nový německý hrdina! Bránil ženy před sexuálními útoky Arabů

13. ledna 2016·Zprávy·Redakce

Ivan Jurčevič měří přes dva metry a váží kolem 130 kilogramů. Není radno se mu postavit do cesty. Poznali to i muži arabského původu, kteří se v německém Kolíně nad Rýnem pokoušeli napadat místní ženy.

Jurčevič pracuje v Kolíně nad Rýnem v hotelu nedaleko náměstí, kde se o silvestrovské noci oslavoval příchod Nového roku a tak na vlastní kůži zažil situace, o kterých se nyní v Německu nejvíc mluví. “Přiběhly ke mně dvě dívky,  že chtějí ochránit před napadením. Za nimi přišli čtyři muži kolem dvaceti mluvící mezi sebou arabsky. Řekli mi, ať se do ničeho nepletu, že dívky patří k nim,” řekl Jurčevič listu Daily Mail. 

“Dívky byly oblečené jako úřednice z banky, rozhodně na sobě neměly nic vyzývavého. Byly hodně vystrašené, tak jsem řekl, ať se za mne schovají. Mezitím ke mně přišel jeden muž s lahví v ruce. Kopl jsem jej do hrudníku. Další útočník dostal ránu do obličeje. První se zvedl a ukázal, že se vrátí a zabije mne. Pak všichni odešli.” 

Čtyřiačtyřicetiletý Jurčevič je bývalý šampion v kickboxu a bývalý člen chorvatským armádních jednotek. Po incidentu doprovodil dívky do jejich hotelu. Po Silvestru v Kolíně nad Rýnem přijala místní policie přes 500 trestních oznámení žen, které si stěžovaly na to, že muži zpravidla arabského původu je obkličovali, sexuálně napadali a okrádali. 

Zprávy - další články

Doporučujeme