Hrůzostrašný zážitek: Maminka našla v zapnuté pračce své dítě, nyní varuje rodiče

31. července 2018·Zprávy·Karolína Stránská

To bylo opravdu o fous! Stačí málo a v této rodině mohlo dojít k obrovské tragédii. Lindsey McIver se o děsivou zkušenost podělila se svými sledujícími na sociálních sítích, ačkoliv sama uvedla, že nejprve váhala, zda se o tom vůbec zmiňovat. Bála se totiž, že ji maminky odsoudí.

O víkendu se jim rozbila pračka a v pondělí tak manžel Lindsey vyrazil a koupil novou. Říkali si, že se jedná o novou a moderní verzi a dál se tím nezaobírali. Celý večer strávili instalací nového spotřebiče a když děti důrazně varovali, aby nesahali na žádná tlačítka, ratolesti jim odpověděly: OK.

V úterý brzy ráno vzbudil rodiče naléhavý pláč čtyřletého syna. Přes slzy nemohl ani mluvit a Lindsey s manželem se snažili porozumět, co se jim snaží říci. Pak jim to náhle došlo a polil je studený pot. Kloe je v pračce.

Když dorazili do prádelny, jejich tříletá dcerka Kloe byla UZAMČENA ve vzduchotěsné pračce. Ta se pomalu napouštěla vodou. Křičela, ale nikdo ji neslyšel. Naštěstí se mamince podařilo pračku otevřít a dcerku dostat ven. Kromě malých boulí na hlavě a mokrého oblečení byla v pořádku.

“Zveřejňuji tento příspěvek, protože upřímně vidím, že jsme neodhadli riziko tohoto spotřebiče. Jsme neustále překvapováni kreativními způsoby, kterými se děti snaží dostat do svízelných situací. Tohle byla rozhodně novinka. Chci varovat všechny, kdo má tento typ pračky, aby na dveře rozhodně umístili dětský zámek a na raubíře dohlíželi,” uvedla maminka.

I’ve been hesitant to write this post. First, because of the inevitable online mom-shaming that is bound to ensue; and…

Zveřejnil(a) Lindsey McIver dne Středa 11. červenec 2018

Zprávy - další články

Doporučujeme