Hvězdný obránce má problém. Za týrání kočky přijde o místo v reprezentaci

15. února 2022·Zprávy·Barbora Turková

Kurt Zouma (Zdroj: Profimedia)

Konec slávy? Fotbalista Kurt Zouma z West Hamu má pořádný průšvih. Kvůli týrání koček může přijít o místo ve francouzské reprezentaci. V rozhovoru pro televizní stanici France 3 to prohlásil trenér úřadujících mistrů světa Didier Deschamps.

Může se stát, že člověk udělá chybu, ale pak musí počítat s tím, že za ni bude muset zaplatit. To je případ i francouzského obránce z West Hamu Kurta Zoumy. Ten se dostal do problémů poté, co se na internetu objevilo video, na kterém týrá kočky.

Sedmadvacetiletý stoper na videu, které zveřejnil jeho bratr, nakopl kočky přes celou kuchyň, fackuje je nebo po nich hází boty. A teď přijde trest. “Když hráč udělá chybu, může se stát, že ho nějaký čas nepovolám. A platí to i v tomto případě,” řekl Deschamps. “Provedl něco nepřijatelného, bylo to nevýslovně kruté. Video bylo naprosto šokující, ani jsem se na to nemohl dívat,” dodal.

Bývalý hráč Chelsea se sice omluvil, ale je mu to k ničemu. Online petici za jeho potrestání podepsalo už více než 300 tisíc lidí. Od vedení svého současného klubu West Hamu za své chování podle médií dostal pokutu 250 tisíc liber, přišel o smlouvu s Adidasem a úřady mu kočky odebraly.


Zprávy - další články

Doporučujeme