Konec krátkých sukní a vycházek o samotě: Čeho všeho se musí Meghan vzdát?

25. května 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Ačkoli o svatbě s princem jistě sní nejedna malá holčička, pro Meghan Markle rozhodně nebude všechno pohádkové. Kvůli své lásce k manželovi a připojení ke královské rodině se bude muset vzdát mnoha věcí a navždy změnit svůj životní styl. Co všechno se změní?

Jednou z věcí, které jsou pro mladou ženu minulostí, jsou selfíčka. Členové královské rodiny totiž mají zakázáno pořizování tohoto druhu fotografií na veřejnosti, jelikož to prý působí marnivě a nedůstojně. I kdyby si je ale Meghan pořizovala v soukromí, nebude se už s nimi mít komu pochlubit, protože s manželstvím přišla o svou svobodu na sociálních sítích.

Ačkoli měla více než milion pravidelných sledujících na svých účtech, ještě před sňatkem se rozhodla všechny je smazat. Její aktivita na internetu přitom výrazně ochladla již v průběhu roku 2017, což bylo tehdy příčinou prvních spekulací, že její vztah s Harrym začíná být vážný. Oficiálním důvodem smazání účtů bylo to, že už je příliš nepoužívá. Ve skutečnosti však členové britské královské rodiny nesmí mít soukromé účty a s veřejností komunikují před oficiální Twitter Kensingtonského paláce spravovaný týmem profesionálů.

Konec nahých nohou

Některé věci se navždy změní i na Meghanině ošacení. Ženy z královské rodiny totiž nesmějí být na veřejnosti spatřeny s nahýma nohama bez punčoch a nadobro zapomenout také mohou na krátké sukně více než jen kousíček nad kolena. Sandály a krátké letní šaty tak vystřídají lodičky a elegantní kostýmky.

Teď, když se připojila k jedné z nejsledovanějších rodin světa, se navíc musí smířit s tím, že samota a soukromí jsou věcí minulosti. Kamkoli si Meghan vyjde, vždy bude mít v patách bodyguardy a společnost. Ne snad, že by měla příliš volného času. Rozvrh členů královské rodiny je natolik nabitý, že si raději zpravidla nedávají mořské plody z obavy, aby jim nebylo špatně. To si totiž ve svém vytížení nemohou dovolit.

Žádné názory

A v neposlední řadě se novopečená vévodkyně Meghan musí rozloučit se svými názory. Někdejší feministická aktivistka se totiž přivdala do rodiny, která si zakládá na své apolitičnosti. Královská rodina dokonce natolik neprojevuje své politické preference, že ani z tradice nevolí. Jediným polem, na kterém by se Američanka Meghan mohla projevit, tak zůstává charita.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme