Konec velké lásky. Krasavec ze Slunečné Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli

22. listopadu 2021·Zprávy·Barbora Turková

Marek Lambora (Zdroj: ČTK)

Vrabci na střeše si poslední týdne štěbetali o tom, že herec Marek Lambora a modelka Andrea Bezděková se rozešli. Nyní to oba potvrdili na svých sociálních sítích s tím, že zůstávají dále kamarádi a nic zlého si neudělali.

Platili za jeden z nejkrásnějších českých párů. Ale láska mezi Českou Miss 2016 a seriálovým krasavcem vyprchala. O jejich rozchodu se dlouho spekulovali, i když oni společně vystoupili v jedné televizní show, kde mluvili o tom, že všechno je zalité slunce.

Nyní je ale všechno jinak, což oba dva potvrdili i na instagramu.  “Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost, a to ani když jste označeni za veřejně známé osoby. Bolí to. A někdy, někdy to bolí ještě o fous víc, protože to nezůstane jen mezi vámi, ale pluje to společností, která vás tím konfrontuje v moment, kdy na to ještě nejste připravení,” vysvětlila Bezděková, proč s odpovědí nějaký čas otálela.

View this post on Instagram

A post shared by Marek Lambora (@mareklambora)

Řekla také, proč svou lásku veřejně také neprezentovali. “Nikdy jsme s Márou nebyli ten pár, který by měl potřebu dávat na odiv, jak se máme rádi. Střežili jsme si to pro sebe, stejně jako si nějaký čas střežíme informaci, že už pár společně netvoříme. Naše cesty se rozdělily a kráčíme zase každý svou vlastní. Rádi se máme stále, ale dnes už jen jako přátelé.”

Mnohé naznačovalo také ve chvíli, kdy vyrazila na premiéru dokumentu Karel s kamarádkou Danielou Písařovicovou. „Nic za tím není, jen máme holčičí večer,“ tvrdila tehdy Bezděková. Podobných večerů má už ale hodně v řadě za sebou. Mnoho lidem přišlo také divné, že modelka ani herec nezveřejňovali společné fotky.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Bezděková (@andreabezdekova)

K celé kauze se vyjádřil i samotný herec. “S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili, jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,” doplnil Lambora. “Myslím, že můžu mluvit za oba, když řeknu, že jsme měli obrovskou radost z vaší podpory a z toho, jak jste nám naše štěstí přáli. Toho si opravdu moc vážím a děkuju! Jestli mám být ale úplně upřímný, víc bych se k tomu vyjadřovat nechtěl, vše ostatní, když dovolíte, si nechám jen pro nás DVA,” pokračoval. Co tak stálo opravdu za jejich rozchodem, se tak zřejmě nedozvíme.

Zprávy - další články

Doporučujeme