Královská svatba v ohrožení? Meghan nemá kdo vést k oltáři!

15. května 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Britský princ Harry a jeho americká snoubenka Meghan Markleová požádali o pochopení a ohleduplnost poté, co bulvární server TMZ přinesl zprávu, že otec Markleové nepřijede na její svatbu, která se bude konat v sobotu na hradě Windsor. Zprávu o neúčasti nevěstina otce jako takovou Kensingtonský palác nepotvrdil, ani nevyvrátil. Podle původních informací měl Thomas Markle svou dceru přivést k oltáři

“Toto je pro paní Markleovou hluboce osobní okamžik ve dnech před její svatbou,” uvedl Kensingtonský palác v prohlášení. Markleová a princ Harry v něm požádali veřejnost, aby pochopení a ohledy, které bere na ně dva, brala “v této těžké situaci” také na Thomase Marklea.

Americký bulvární server TMZ v pondělí uvedl, že Thomas Markle se sobotní svatby v kapli svatého Jiří na hradě Windsoru nezúčastní. Otec snoubenky prince Harryho před několika dny prodělal infarkt, podle bulvárního server TMZ je ale hlavním důvodem jeho plánované neúčasti na svatbě fakt, že nechce svou dceru či královskou rodinu uvést do rozpaků.

Jeho rozhodnutí podle serveru souvisí se zprávami, které se objevily v britském tisku o nedávno zveřejněných fotografiích Marklea. Vyšlo totiž najevo, že je nepořídil dotěrný paparazzi, ale byly po domluvě s otcem Harryho snoubenky zinscenované. Za fotografování Thomas Markle přijal peníze, šlo mu prý ale především o to, aby nebyl fotografován v nelichotivých situacích.

Thomas Markle žije v ústraní ve Spojených státech a v Mexiku. S Meghaninou matkou Doriou Raglandovou se rozvedl v době, kdy byla nastávající členka britské královské rodiny ještě dítě. Během svatby, která se uskuteční v sobotu, měl podle původních plánů Markle svou dceru přivést k oltáři.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme