Kramný vypovídá u soudu: Moje žena byla naivní a lehkomyslná!

29. června 2015·Zprávy·Redakce

Ostravský soud dnes vyslechl Petra Kramného. Ten je obžalovaný z vraždy manželky a dcery na předloňské dovolené v Egyptě.

Kramný začal vypovídat už po deváté hodině ráno. Nejprve mluvil o soužití s manželkou Monikou, kterou popsal jako poněkud naivní a lehkomyslnou. Zjistil například, že přes facebook udržuje přátelství s velkým množstvím cizích mužů z různých koutů republiky.

Kramnému také vadilo, že na internetu prezentovala své umělecké fotografie a popsal její domnělou nevěru. Před soudem ale prohlásil, že Monice věřil a jejich vztah byl založený na důvěře. Právě žárlivost ale uvádí obžaloba jako motiv vraždy Moniky Kramné a dcerky Kláry. Usmrtit je měl přesně nezjištěným elektrickým zařízením. 

Vinu Kramný hned na počátku razantně odmítl. Podle něj to, co tvrdí obžaloba, není pravda. Tvrdí, že v osudný den bylo celé rodině špatně, zvraceli a měli průjem. Zůstali proto všichni v hotelovém pokoji, kde polehávali. Kramný nejprve po poledni a pak večer šel doplnit vodu, která jim došla. Podle něj nezemřely násilnou smrtí.

Na zahájení hlavního líčení přišly desítky novinářů. Kvůli velkému zájmu médií se jauza projednává v největší jednací síni, za Frekvenci 1 soud sleduje Martina Svobodová. Proces s Kramným je naplánován na dva týdny, dnešek je vyhrazen na výslech obžalovaného. 

Zprávy - další články

Doporučujeme