Láska na celý život. Manželé spolu žili 74 let, zemřeli jen pár hodin po sobě

22. října 2019·Životní styl·Redakce

Mít lásku na celý život může pro někoho znít jako fráze. Jenže někdy se to tak opravdu stane. Málokdy ovšem tak fatálně, jako u jednoho amerického páru. Manželé Cherryovi zemřeli jen pár hodin po sobě.

Leonard Cherry (95 let) zemřel minulý čtvrtek odpoledne a jeho manželka Hazel (93) ještě týž den večer. Jejich úmrtí dělilo jen 10 hodin. Společně přitom strávili neuvěřitelných 74 let života, znali se už od střední školy. I přes bolest ze ztráty to jejich syn David považuje za šťastné. “Táta byl nemocný a tak je dobře, že jeho trápení skončilo. A že je teď maminka s ním a nemusí tu trpět sama, považuji za požehnání,” řekl televizní stanici KWTX.

Leonard a Hazel se potkali už na střední škole, pak jejich vztah na čas odloučila 2. světová válka. Leonard narukoval do armády jako pilot bombardéru, přesto ještě stihli v lednu 1942 svatbu. Po válce Leonard pracoval jako automechanik a po pár letech si otevřel vlastní autoopravnu. S manželkou, která se starala o domácnost a jediného syna, provozovali firmu až do začátku 80. let. Pak se přestěhovali za synem a vnoučaty, aby mohli žít pohromadě.

FOTO: www.kwtx.com 

Životní styl - další články

Doporučujeme