Limetku, nebo rybíz? Tatínek pobavil internet nákupem vložek pro dceru

22. října 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Svět ženských potřeb je pro mnohé muže záhadou. Řasenky, oční stíny, prostředky na holení, či vložky. Pokud budete něco potřebovat v drogerii, je téměř jisté, že to neproběhne bez zmatků. Anekdota s tímto tatínkem na nákupech pobavila sociální sítě.

Tento tatínek se stal internetovou legendou díky odpovědi, kterou poslal své dceři, která ho požádala, aby jí v drogerii koupil balení vložek. Screenshot konverzace mezi dcerou a otcem si vysloužil více než 31 tisíc lajků.

Vzhledem k dlouhé pracovní době věděla dívka, že se do drogerie nedostane, než zavřou. Požádala proto svého tatínka, zda by jí mohl do obchodu skočit koupit vložky. Tatínek samozřejmě souhlasil, ale po příchodu do obchodu byl poněkud zmatený z velkého výběru potřeb pro ženy, proto dceři napsal, zda má vzít příchuť černý rybíz, nebo limetku. Zmátly ho totiž barvy balení.

Netřeba dodávat, že uživatelé na Twitteru jeho reakci ocenili. “Takoví tátové jsou ti nejlepší tátové,” zareagoval jeden z nich.

Ozvala se ale také sama dcera dotyčného nákupčího. “Pro všechny, kteří mají pocit, že je trapné, aby mi šel táta pro vložky, mám nějaké info. Vždycky žil obklopen ženami. Mou sestrou, mámou, jeho sestrou a jeho mámou. Byla jsem v práci do pěti a drogerie zavírá v neděli ve čtyři. Žijeme v roce 2019, ne v roce 1969.”

Niamh se ale dočkala také obrovské podpory, a to dokonce od samotných tatínků. “Mám tři malé dcerky a je mi jasné, že někdy v budoucnu jim vložky kupovat budu. Tvůj táta je legenda.”

Zprávy - další články

Doporučujeme