Macháček vyrazil do boje s Klusem. V bojkotu tě samotného nenechám, uvedl

30. července 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: CSFD.cz

Po festivalu Colours of Ostrava došla zpěvákovi Tomáši Klusovi trpělivost a na svém facebookovém profilu z plných plic napsal, že nehodlá dále vystupovat na akcích, kde tečou "Šéfovy" peníze. Do svého týmu se mu podařilo získat cennou posilu - oblíbeného herce a zpěváka Jiřího Macháčka.

Tomáš Klus se rozhodl bojkotovat všechny akce sponzorované firmou Agrofert a vystupovat v médiích, které rovněž spadají do svěřeneckého fondu, kam je kvůli střetu zájmů převedl premiér Andrej Babiš. Jak se nakonec po čase ukázalo, v boji proti “Šéfovy”, jak zpěvák na facebooku nazval Andreje Babiše, bude mít velmi cenného spojence.

Herec a frontman kapely MIG 21 Jiří Macháček totiž v otevřeném dopise Klusovi napsal, že jde do boje s ním. “Tak se ti chci pochlubit, jak jsem zpíval na Colours, mimochodem skvělej koncert to byl, lidi úžasný a vůbec. A najednou koukám, žes udělal to svý prohlášení o bojkotu firem a médií jednoho ze sponzorů toho festivalu. On je to shodou okolností náš trestně stíhanej premiér, že jo. A teď já si představuju, že se my dva spolu potkáme a já Ti najednou nebudu moct říct, že se za něj stydím. A přitom je to pravda,” začal na úvod oblíbený český herec. 

Takže jsem se rozhod, že Tě v tom bojkotu samotnýho nenechám a jdu do toho s Tebou,” potvrdil Macháček. “Máš pravdu, nejde to dohromady – stydět se za člověka a při tom vystupovat v jeho médiích, nebo někde, kde si vzali jeho prachy,” vysvětlil svůj postoj k věci herec.

Macháček a Klus však nejsou sami, kdo chtějí bojkotovat média spjatá s Andrejem Babišem. Přidali se k nim například herec Václav Neužil, Iva Pazderková nebo kapela Monkey Business. “Ano. Jen tak dál. Též odmítám rozhovory do Babišových médií a nehraji v internetových seriálech, jejichž výroba je závislá na jeho penězích. A několik chyb jsem udělal též. Už nechci a nebudu chybovat,” uvedl na facebooku Václav Neužil.

Nové kostýmy Monkey Business!

A post shared by Matej Ruppert (@ruppertmatej) on

Herec a zpěvák Matěj Ruppert na to konto na svém instagramovém profilu zveřejnil fotografii nových kostýmů své hudební skupiny, které vyjadřují jejich politický názor.

Zprávy - další články

Doporučujeme