Majitel zlínského barber shopu bude stříhat a holit celou noc

21. října 2020·Zprávy·ČTK

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Celou noc ve středu bude stříhat a upravovat mužům vousy majitel zlínského barber shopu Na Fešáka Lukáš Marušinský. V reakci na dnes vládou zveřejněná nová opatření kvůli šíření koronaviru bude stříhat až do 06:00, odkdy musí být služby tohoto typu až do 3. listopadu zavřené. Informaci o mimořádně prodloužené otevírací době zveřejnil na internetu, nabízené termíny se brzy zaplnily.

“Máme zcela plno. Obvolali jsme jako první klienty, kteří měli jít zítra (ve čtvrtek) a v nejbližších dnech. Zájem mě velmi překvapil, jakýkoliv zákazník, kterému jsem se ozval, byl ochotný přijít, klidně ve dvě hodiny v noci,” řekl ve středu ČTK Marušinský. O služby barber shopu je podle něj zájem, volné termíny jsou až v lednu příštího roku.

Marušinský bude přes noc stříhat a holit se svým kolegou. “Na každého klienta jsme si vyčlenili hodinu, abychom všechno stihli,” uvedl. S drobnými pauzami by měli odbavit asi dvě desítky zákazníků. Klienty bude stříhat, upravovat jim vousy i opalovat chloupky.

Pro Marušinského půjde o první podobnou akci, kdy bude pracovat přes noc, s kolegou se vybavili energetickými nápoji. “Při první vlně nás zavřeli a nestihli jsme reagovat, teď jsem rád, že pomůžu svým klientům a budou ostříhaní,” uvedl Marušinský.

V Obchodním domě Zlín, kde se holičství nachází, bude kvůli novým nařízením od čtvrtka zavřeno šest provozoven, ostatních 12 jich bude fungovat dál, jde o supermarket, drogerii, prodejnu tabáku i květinářství. V provozu budou i tři ze čtyř gastropodniků, které se přeorientovaly na prodej jídel s sebou.

Zprávy - další články

Doporučujeme