Máme premiéra zrůdu! Herečka Geislerová se pustila do Babiše

20. září 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: CSFD.cz

Herečka Anna Geislerová na svém facebookovém profilu označila premiéra Andreje Babiše za bezcharekterní a bezpáteřní monstrum, protože odmítá přijmout do Česka 50 syrských sirotků.

50 dětí ze Sýrie. 50 dětí ze Sýrie. 50 dětí ze Sýrie. Já mám děti 3. To třetí je ve věku stále ještě roztomilém a má blonďaté vlásky… to by asi šlo. A pak mám dceru 11 let. Je to dívka, ty jsou tvárnější a citlivější, asi by taky prošla. A pak je tu 14letý výrostek. Skoro dva metry, chlupatý nohy… toho by asi nepřijali. U nás. Doma,” napsala v úvodu na své facebookové stránce známá herečka Geislerová.

50 deti ze Syrie. 50 deti ze Syrie. 50 deti ze Syrie..Ja mam deti 3. To treti je ve veku stale jeste roztomilem a ma…

Zveřejnil(a) Ana Geislerová dne Pondělí 17. září 2018

Doma??? Představuji si tu selekci. My, rodiče, jsme kvůli válečnému konfliktu po smrti a zůstali tady po nás děti… sirotci. A naše země říká, že možná ještě tak ty batolata, to by šlo, ale adolescenti…? Ts. Ty tady nechceme, máme svých sirotků dost. Já vůbec nemám slov...” běduje rozhořčená herečka, která připomněla, že tu máme mnoho kojeneckých ústavů dotovaných státem, které už však měly být dávno zrušeny.

Kritikou posléze nešetřila ani předsedu vlády Andreje Babiše. “A plus k tomu tu máme zrůdu premiérem, který odmítá pomoci dětem bez rodičů. Bez domova. Bezcharakterní, bezpáteřní monstrum,” uvedla na adresu premiéra Geislerová, jež rovněž nechápe i chování opozice. “Ale ptám se taky, co na to opozice? To všem jde jen o ty hlasy ve volbách? To se slušnost a lidskost schová za strašáka populistických migračních témat? To Babiš může? To on je ten, kdo to rozhodne? Protože jestli je něco, co můžete vy ostatní zvolení dělat proti tomu a vy to neděláte, tak jste stejní jako on,” vzkazuje politikům.

“Modlím se za ty děti (ač jsem ateista), ať mají to štěstí a nedostanou se sem k nám, protože v tuhle chvíli jsme se bohužel stali národem s nesmazatelným cejchem nelidskosti,” kritizuje herečka stanovisko vlády.

Zprávy - další články

Doporučujeme