Marihuana i nad postýlkou: Zfetovaná matka připravila strážníkům překvapení v podobě bytu plného drog

25. října 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Orgán sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD) šetřil ve spolupráci s pražskými strážníky v uplynulém týdnu případ 34 leté ženy, která měla garsonku plnou konopí. To viselo i nad postýlkou ročního syna. Později se ukázalo, že matka je pod vlivem pervitinu. S informací přišel deník Blesk.

Pražským strážníkům a pracovnicím OSPOD se naskytl otřesný pohled minulý týden na Praze 14. Byt, ve kterém bydlela 34 letá žena se svým ročním synem, byl plný marihuany. “Rostliny konopí se nacházely v každém koutě garsonky, na balkóně i u stropu nad dětskou postýlkou, popsali pražští strážníci. Žena jim sdělila, že prý marihuanu používá k pravidelné léčbě depresí.

To ale nebylo všechno. Žena se chovala velice divně, že strážníci pojali podezření, že by mohla být pod vlivem drog. “Její nálady se střídaly, chvíli brečela, chvíli se smála, kousala si nehty, třásla se a nervózně chodila po bytě z místa na místo,” uvedla Městská policie Praha.

Příčinu jejího podivného chování odhalil vzápětí test na omamné a psychotropní látky. Ten vyšel pozitivně na pervitin. “Na místo byla přivolána státní policie, o chlapečka se nakonec postaral příbuzný a další postup řeší OSPOD,” dodali strážníci.


Zprávy - další články

Doporučujeme