Meghan už je možná maminkou! Dorazila za ní vzácná návštěva

2. května 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Narodilo se už miminko, nebo se nenarodilo? Na sociálních sítích se bouřlivě diskutuje o tom, zda už Meghan Markle porodila. Vše zatím nasvědčuje tomu, že miminko je na světě. Za Meghan totiž dorazila nečekaná návštěva.

Britský DJ Chris Evans přilil olej do ohně, když v ranní show rádia řekl, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu se už radují z prvorozeného dítěte. 53letý moderátor tvrdí, že ví o něčem, co dokazuje, že miminko je už na světě.

Prozradil, že Harryho a Meghan navštívila královna Alžběta, což se nestává jen tak a její návštěva by tak mohla být důkazem toho, že Meghan se již stala maminkou. Ta dříve oznámila, že má termín na přelomu dubna a května, fanoušci ale stále nedočkavě čekají na novinky. Těch se asi jen tak nedočkáme, vzhledem k tomu, že se Harry a Meghan nechali nedávno slyšet, že se z narození potomka budou nejdříve radovat v soukromí.

Královský palác navíc vydal prohlášení, že princ Harry opustí příští týden zemi a odjede do Nizozemska. Fanoušci spekulují, že by Harry těhotnou Meghan těsně před porodem jen tak neopustil.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme