Mohly za smrt Kulínského (†59) drogy? Jedna z teorií hovoří o předávkování

21. září 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Když věhlasný sbormistr Bohumil Kulínský (†59) 15. září nečekaně zemřel, objevila se ihned řada spekulací, co ke smrti vedlo. Jednou z teorií vyšetřovatelů je údajně i předávkování drogami. Sbormistr, který byl v roce 2005 obviněn ze sexuálního zneužívání nezletilých dívek, k nim měl totiž mít kladný vztah.

Že sbormistr slavného souboru Bambini di Praga v minulosti užíval návykové látky naznačuje již případ z roku 2005. Když ho tehdy policisté přivedli do vazby kvůli podezření ze sexuálního zneužívání nezletilých dívek, měl mít v moči stopy pervitinu. Pozitivní drogový nález v Kulínského moči tehdy České televizi potvrdilo pražské státní zastupitelství.

A zdá se, že drogy zřejmě nebyly ve sbormistrově životě pouze v dávné minulosti. “Bohoušek si občas něco dal. Nejen v posledních letech, ale i dříve,” prozradil deníku Blesk údajně velmi blízký přítel Kulínského. “Mohl to s něčím přehnat. Co já vím, tak ho žádný zásadní zdravotní problém netrápil…” dodal zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

Zprávy - další články

Doporučujeme