Mojí mamce přáli smrt. Tenistku během utkání uráželi diváci

25. března 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Dánská tenistka Caroline Wozniacká musela na turnaji v Miami podle svých slov čelit urážkám některých diváků. Vítězka lednového Australian Open a světová dvojka si po prohře s Mónicou Puigovou z Portorika postěžovala, že lidé v hledišti byli vulgární na její rodinu. Zarazilo ji také to, že nikdo z organizátorů nezasáhl.

“Mojí mamce i tátovi přáli smrt, mě uráželi slovy, která tady ani nemůžu zopakovat. A pokřikovali sprostě na mou neteř i synovce, kterým je deset let,” napsala sedmadvacetiletá Wozniacká na twitteru několik hodin po prohře s Puigovou 1:2 na sety.

Ranilo ji i to, že organizátoři turnaje na Floridě ponechali událost bez reakce. “Nikdo z pořadatelů, bezpečnostních složek, nikdo nic neudělal. Doufám, že to Miami Open vezme vážně,”dodala.

Během utkání si na některé diváky stěžovala u rozhodčího. Podle ředitele turnaje Jamese Blakea nikdo z organizátorů nebo pracovníků WTA Tour výhrůžky na adresu Wozniacké neslyšel. “V opačném případě bychom samozřejmě zasáhli, bezpečnost hráčů je naší nejvyšší prioritou,” reagoval bývalý tenista.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme