Muž chtěl chlapce ve strašidelném domě jen vystrašit. Bodl ho nožem do nohy

4. října 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Velké neštěstí se událo minulý týden v americkém Ohiu. Jeden ze zaměstnanců domu hrůzy v něm bodl jedenáctiletého chlapce. Nůž si muž přinesl z domova. Informoval o tom server People.

Christopher Pogozelski, který v domě hrůzy pracuje, chtěl s nožem jedenáctiletého chlapce pouze vylekat. To se ovšem nepovedlo. Dítě si myslelo, že se jedná o atrapu nože, ale opak byl pravdou. “Původně chtěl mého syna asi jen vystrašit, ale když se mu to nepovedlo, bodl ho do nohy. Jsem z toho, slušně řečeno, vážně rozrušená,” řekla zahraničnímu médiu matka chlapce Karen Bednar.

Později se rozhodla rozhořčená matka informovat vedení společnosti 7 Floors of Hell (Sedm pater pekla pozn. red.). Ta jí pouze řekla, že se jednalo o nehodu. “Prostě mi řekli, že nehody se čas od času stávají. Odmítli dokonce poskytnout první pomoc, prý na to nemají osvědčení,” dodala.

Proto se také obrátila na policii. Ta muže zatím obvinila a celou událost vyšetřuje. “Policie mu nůž zabavila a já jsem si to s ním vyjasnil. Náš personál se návštěvníků nesmí dotýkat a může používat pouze gumové napodobeniny zbraní,” uvedl ředitel společnosti Rodney Geffert. “Nechápu, co se tomu muži honilo hlavou. Něco je s ním špatně a neměl by pracovat na místech, jako je tohle. To mě vážně štve,” dodala pro server matka. Chlapec je naštěstí v pořádku.

Zprávy - další články

Doporučujeme