Muž kličkoval na silnici mezi auty. Poté si s policisty zahrál na honěnou

1. května 2019·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: tydenikpolicie.cz

Policisty zaměstnal opilý muž, který se procházel mezi auty po čtyřproudé silnici v Praze. Při příjezdu hlídky se dal muž na útěk, přičemž kličkoval mezi auty, aby jej strážníci nedopadli. Jako zázrakem se nikomu nic nestalo.

Na strážníky z Prahy 11 se obrátili s žádostí o pomoc kolegové z republikové policie. Na čtyřproudé silnici v Opatovské ulici se měl pohybovat zřejmě opilý muž. Ten zmateně pobíhal mezi projíždějícími vozidly. Řidiči museli snižovat rychlost, někteří dokonce zastavit.

Po spatření služebního vozidla muž dokonce přelezl zábradlí a přeběhl na druhou stranu vozovky. Celou velmi nebezpečnou situaci se nakonec podařilo ukončit, když mu jeden ze strážníků služebním vozidlem zablokoval cestu. Jednačtyřicetiletý muž byl zmatený a měl skelný pohled.

Komunikace s ním nebyla možná, neustále jen něco nesrozumitelně vykřikoval. Jeho chování vyústilo v agresivitu, strážníci proto museli proti němu zakročit pomocí hmatů a chvatů. Z důvodu obavy o jeho zdraví byla na místo přivolána záchranná služba, která ho převezla do nemocnice.

Zábava - další články

Doporučujeme