Muž si přišel na policii pro ztracenou peněženku. Rovnou si ho tam nechali

31. března 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Velmi netradiční případ se odehrál ve městě Huntington v Západní Virginii. Jacob Peck (24) si přišel na policejní stanici pro svou ztracenou peněženku. Bohužel v ní policie našla i tvrdé drogy, a tak muže rovnou zatkli. Informoval o tom server LADbible.

Muž ztratil peněženku, ale netušil, že ji najde poctivý nálezce, který ji odevzdá na nejbližší policejní stanici. Po otevření peněženky policisté objevili v jedné z kapes sáčky s drogami. Rozhodli se tedy Jacoba Pecka kontaktovat s tím, že našli jeho peněženku.

A found wallet containing narcotics call this afternoon lead Ptl Wynston Lloyd to arrest the owner of the wallet, Jacob…

Posted by Milton Police Department on Tuesday, March 23, 2021

 

Muž neváhal a peněženku se rozhodl vyzvednout. Bohužel netušil, že je to chytrá lest. Po příchodu na stanici ho policie okamžitě zatkla za přechovávání drog. Následně policejní pes při ohledání jeho auta našel další drogy, injekční stříkačky a potřebné příslušenství.

Peck se strážníky nechtěl spolupracovat. Aktuálně je muž ve vazbě a na jeho propuštění je vypsána kauce ve výši 50 000 dolarů (v přepočtu 1,1 milion korun).

Zprávy - další články

Doporučujeme