Nehoda pražského linkového autobusu si vyžádala pět zraněných

19. července 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Policie ČR (Twitter)

V pražských Strašnicích se ve čtvrtek srazil autobus se dvěma osobními auty. Po střetu autobus narazil do budovy Českého statistického úřadu, podle hasičů je poškozeno převážně opláštění budovy. Nehoda si podle prvních informací vyžádala pět lehce zraněných, záchranná služba si do péče převzala čtyři lidi. V místě je průjezdný pouze jeden jízdní pruh. Na twitteru to uvedli mluvčí policistů, hasičů a záchranné služby.

V ulici Na Padesátém došlo k dopravní nehodě autobusu a dvou osobních aut. V místě nehody je průjezdný pouze jeden jízdní pruh. Při průjezdu místem události dbejte zvýšené opatrnosti a pokynů policistů,” uvedla na twitteru policie. Doplnila, že po střetu s osobními vozidly autobus narazil do pláště budovy “jednoho z tamních úřadů”. V ulici sídlí Český statistický úřad.

Na místě zasahovali hasiči z centrály a Strašnic. “Na místě je policie a záchranná služba, která si převzala do péče čtyři zraněné osoby. Provádíme průzkum pláště budovy, která byla dopravní nehodou zasažena,” uvedli hasiči. Později dodali, že byl poškozen hlavně plášť budovy. “Po dohodě s hasiči DPP jim místo předáváme a naše jednotky se vrací na své základny,” uvedli. Záchranná služba na twitteru napsala, že na místě je podle prvních informací pět lehce zraněných osob.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme