Nejošklivější letošní stromeček? Internet se směje bruntálskému »koštěti«

21. listopadu 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Kritizovaný stromeček nakonec trochu sestřihli. Foto: Facebook / Město Tábor – informace a aktuality

Český internet zná od úterka prvního kandidáta na titul nejošklivějšího stromečku letošního roku. Je jím poněkud nesymetricky rostlý smrk, který má zdobit náměstí Míru v Bruntálu. Na stromek zareagoval i sám starosta. Sám ho prý nevybíral a netuší, kde se stal problém.

Fotografie bruntálského vánočního stromečku škodolibě zveřejnilo na oficiální stránce město Tábor. Právě Tábor totiž loni vyhrál nelichotivou soutěž o nejošklivější strom a nyní předává pomyslné žezlo dál. “Bruntál dost dobrý! Co mi to jen připomíná? Zdravíme do Bruntálu a gratulujeme k převzetí žezla. Tohle se bude těžko překonávat,”objevilo se v úterý ráno na facebookové stránce Město Tábor – informace a aktuality.

Bruntál dost dobrý! Co mi to jen připomíná? Zdravíme do Bruntálu a gratulujeme k převzetí žezla. Tohle se bude těžko překonávat ?

Zveřejnil(a) Město Tábor – informace a aktuality dne Úterý 19. listopadu 2019

Fotky stromečku okamžitě vyvolaly řadu pobavených reakcí. “Drsnej kraj si vyžaduje drsné věci,” reagoval například jeden komentující. “Co to je? Takhle bídnej strom se jen tak nevidí ani v lese,” myslí si další.

A nadšený není ani starosta Petr Rys. “Sám po tom pátrám, jak se to stalo. Strom jsem nevybíral a rád bych zjistil, kde se stal problém. Dnes jsme kvůli tomu jednali,” uvedl ve vyjádření pro server tn.cz. V jednání je byla původně i možnost, že se strom vymění za nějaký vzhlednější kus, nakonec se však přikročilo pouze k ořezání vrchních větví.

A už to stačilo… ?

Zveřejnil(a) Město Tábor – informace a aktuality dne Středa 20. listopadu 2019

Titul nejošklivějšího vánočního stromečku loni vyhrálo město Tábor. Strom byl nesouměrný a podle mnohých navíc ne úplně povedeně nazdobený. “Jen pro připomenutí,” sdílelo město na svém profilu svůj loňský kousek.

Jen pro připomenutí ?

Zveřejnil(a) Město Tábor – informace a aktuality dne Středa 20. listopadu 2019

Zprávy - další články

Doporučujeme