Neskutečná proměna Tváře: Kateřina Brožová vystoupila jako Snoop Dogg

8. září 2019·Zábava·Karolína Stránská

Jedna z divácky nejoblíbenějších televizních show se vrátila na obrazovky. Tvoje tvář má známý hlas započala novou sezónu pěkně divoce.

Mezi jednu z nejpřekvapivějších proměn určitě patřilo vystoupení Kateřiny Brožové, které se na jeden večer vtělila do role rappera Snoop Dogga. Nutno říci, že rysy Kateřiny Brožové byste po zásahu maskérů hledali jen marně. Proměna byla totiž skutečně dotažena do dokonalosti, a to včetně rapperových typicky malých zubů.

Šestá řada show Tvoje tvář má známý hlas, které budou patřit sobotní večery, se vrátila s obsazením Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová a Marek Lambora. Pořad opět moderuje Ondřej Sokol.

Co o své proměně ještě před vysíláním Brožová prozradila? “Budu dělat někoho poněkud odlišného, než jsem já. Na to se strašně moc těším,” uvedla tehdy moderátorka a herečka. “On toho moc nenatancuje, spíše rapuje, tak to bude hodně velký oříšek. Je to velká výzva a mám radost, že se toho mohu zúčastnit,” dodala.

Zábava - další články

Doporučujeme