Neuvěřitelné! Brutální video ukázalo, jak majitel ohavně zacházel s fenkou

26. července 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: facebook.com/marci.koutska

Na sociální síti se objevilo drsné video z výchovy fenky, nad kterým zůstává rozum stát. Majitel totiž svou fenku při výchově týral.

Na nepřijatelné zacházení s fenkou upozornili lidé na facebooku, kde bylo video zveřejněno. Majitel na svou fenku řval, tahal ji za srst, a dokonce ji ve vzduchu odhodil.

Pobouření na sociální síti však zaregistroval útulek, který se postaral o to, aby byla fenka majiteli odebrána. “Na sociálních sítích se objevilo dost drsné video z nějakého “pseudovýcviku”. Na to velmi rychle zareagovala veřejnost a video tak putovalo do rukou policistů, kteří tento skutek prošetřují společně s KVS K. Vary (Krajská veterinární správa, pozn. red.). Vedení města Jáchymov dalo naprosto nekompromisním způsobem najevo, že toto jednání opravdu nebude tolerovat. Na základě toho jsme fenku před malou chvilkou převzali do své péče,” uvedl na facebooku Petr Prokeš ze Záchranné a odchytové služby pro zvířata.

Na sociální síti posléze uvedl, že se fence daří dobře. “Domov zatím nehledá, na to je příliš brzy,” napsal na facebooku Prokeš.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme