VIDEO: Ronaldo předvedl nejkrásnější gól Ligy mistrů, vestoje tleskal celý stadión

4. dubna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Real Madrid vedl 1:0 proti Juventusu, když se Cristiano Ronaldo rozhodl vystřihnout nůžky jako z jiného světa.

Portugalec zastříhal ve vzduchu nohama a do branky se trefil ze vzdálenosti 15 yardů (13,7 metrů). Ronaldo už v minulosti předvedl obdivuhodné zákroky, výraz na tváři Zinedina Zidana ale v tomto případě hovoří za vše.

 

“Všichni fanoušci Juventusu povstali a tleskali. By to neuvěřitelný pohled, to se často na stadionu hostí nevidí. V extázi nebyli jen fanoušci Realu Madrid, ale také ti Juventusu,” uvedl bývalý hráč Realu Madrid Steve McManaman.

“Neočekával jsem, že dám takový gól,” řekl Ronaldo pro uefa.com. “Vyskočil jsem velmi vysoko a dal jsem branku, která mi dlouho zůstane v paměti. Pravděpodobně můj nejhezčí gól kariéry,” doplnil třiatřicetiletý portugalský kanonýr pro klubový web.

V minulosti se mu už podobná trefa povedla. V říjnu 2006 za národní tým proti Ázerbájdžánu nůžkami s pomocí břevna dostal míč za čáru, rozhodčí však gól neviděli. Radovat se mohl až nyní poté, co se ukázkově položil po centru Daniho Carvajala. “Tehdy jsem trefil břevno a balon spadl za brankovou čáru, bohužel rozhodčí si toho nevšimli. Ale dnešní gól byl trochu lepší, bylo to velkolepé,” prohlásil Ronaldo.

“Jak už řeklo mnoho lidí, nějakou dobu se o to snažím, ale samozřejmě záleží na okolnostech zápasu. Prostě mi v tu chvíli blesklo hlavou, že to zkusím. Musíte to pokaždé zkoušet. Dnes jsem to zkusil a vyšlo to,” dodal.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme