Noviny v St. Louis předčasně oslavily zisk Stanley Cupu

10. června 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: twitter.com/StLouisBlues

Deník St. Louis Post-Dispatch předčasně oslavil zisk premiérového Stanley Cupu místního hokejového klubu Blues. Před nedělním zápasem proti Bostonu uveřejnil blahopřejné reklamy a dopis od majitele týmu Toma Stillmana, který poděkoval fanouškům za pomoc na cestě k triumfu. Jenže Blues v šestém finále NHL mečbol nevyužili, prohráli 1:5 a o vítězi rozhodne poslední možný duel.

Vyhrát Stanley Cup představuje pro spoustu z vás splněný sen. Všichni si budeme pamatovat, kde jsme byli, co jsme dělali a jak jsme se cítili, když Blues přivezli domů pohár. Každý z nás bude mít knihu vzpomínek, kterou předá následujícím generacím,” napsal Stillman v prohlášení.

Jsme velmi hrdí na hráče, organizaci a fanoušky. Konečně si společně můžeme říct, že jsme pro St. Louis vyhráli pohár. Těším se s vámi na slavnostní průvod Market Street,” uvedl Stillman, který také prohlásil, že sezona Blues “vstoupí do historie NHL jako jedna z nejpamátnějších vůbec”. K zisku nejcennější hokejové trofeje pogratulovala mužstvu i společnost Enterprise, po níž je hala Blues pojmenována.

Tým z Missouri je ve finále počtvrté, v předchozích třech letech 1968 až 1970 však neuspěl. Rozhodující zápas se odehraje v noci na čtvrtek v Bostonu od 2:00 SELČ.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme