Novomanželé dostali od policie netradiční památeční fotografii

8. ledna 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto

Takovou svatební fotografii, jakou se může pochlubit pár ze západního Německa, jen tak někdo nemá. Novomanžele totiž zachytil v den jejich sňatku v Dortmundu radar, který měří překročení maximální povolené rychlosti. Originál, který dostali loni spolu s pokutou, se zničil, policisté ale informovali na facebooku, že rádi páru zaslali kopii.

Šestadvacetiletý muž nám minulý týden zaslal následující žádost: V květnu 2018 jej v den svatby spolu s manželkou zachytil policejní radar. Tehdejší fotografii by měl rád na památku. Originál se ale nešťastnou náhodou zničil,” napsala dortmundská policie na facebooku a text doprovodila i dotyčnou fotografií. Vzhledem k přísným předpisům na ochranu soukromí nicméně novomanželům zakryla obličeje velkými smajlíky.

Stationäre Hochzeitsfotografie der Polizei Dortmund!Ein äußerst ungewöhnliches Ansinnen erreichte die Polizei Dortmund…

Zveřejnil(a) Polizei NRW Dortmund dne Pondělí 7. ledna 2019

Rádi jsme pomohli a poslali jsme jim obrázek znovu,” napsala ještě policie. Místo pokuty za překročení rychlosti ovšem tentokrát k fotce z radaru připojila přání šťastného manželství.

Jak rychle loni v květnu manželský pár kolem radaru projel, není jasné. Záhadou tak zůstává, na kolik eur dvojici neobvyklá svatební fotografie vyšla, poznamenala agentura DPA.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme