Pannou ve 27 letech? Není to ostuda, tvrdí žena

1. června 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Zdroj: Reprofoto Youtube / This Morning

27-letá žena nedávno promluvila v televizní talkshow o poměrně ožehavém a málo diskutovaném tématu. Podělila se s diváky o to, že o panenství přišla na společenské poměry dost pozdě.

Do show byla Alice Riley pozvána poté, co vyšla nová studie, která ukázala, že jeden z osmi lidí je stále panna nebo panic ve věku 26 let. Jeden z psychologů uvedl, že důvod je zbytečná hypersexualizace v naší společnosti, ale také strach z intimity.

Ani jeden z těchto důvodů se však moc netýká Alice. Jak uvedla v televizním pořadu This Morning, její status nemá nic společného s náboženství a je svobodnou volbou.

“Zčásti je to má volba, zčásti je to výsledek všech okolností. Když přijde na odpanění, jsou dva tábory lidí. Jedni, kteří si myslí, že byste měli čekat na tu pravou osobu, ale také ti, kterým je to jedno. Já byla v té první kategorii. Nehledala jsem manžela, ale také jsem nechtěla nic na jednu noc. Zjevně jsem tu pravou osobu nenašla,” uvádí.

Alice také přiznala, že byla pět týdnů ve vztahu a k sexu se již schylovalo, ale ukázalo se, že ten muž je stále zamilovaný do své bývalé.

Zprávy - další články

Doporučujeme