Pašeračka Tereza opět rozhazovala úsměvy: Měla návštěvu, kterou určitě nečekala!

26. června 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Pákistánští celníci zadrželi mladou Češku 10. ledna, údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Odtud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Devět kilogramů drogy našli celníci v jejím kufru. Kromě Češky byl obviněn ještě jeden muž, který není z České republiky. Žena vinu odmítá.

České ministerstvo spravedlnosti v březnu uvedlo, že Praha chce s Pákistánem uzavřít smlouvu o předávání vězňů. Úřad snahu zdůvodňuje právě případem Češky, kterou pákistánské úřady zadržely se zásilkou heroinu.

Zdá se, že soud s dívkou nebere konce. Jak už jsme uváděli dříve, Tereza si čas ve vězení krátí čtením knih. Tentokrát za ní dokonce dorazila návštěva, která pro ní byla rozhodně překvapením!

Jak informoval deník Blesk, za Terezou dorazila kamarádka. Je to žena, se kterou se spřátelila ve vězení. Je jí údajně kolem 60 let a s Terezou má mimo jiné společné to, že je ve vězení kvůli drogám stejně jako ona.

Na rozdíl od Terezy ji propustili na kauci. Na soud bude dál čekat na svobodě a přišla tak svoji přítelkyni navštívit a podpořit.

Zprávy - další články

Doporučujeme