Pašeračka Tereza se dala na víru? Na kamery mává křesťanským křížem

8. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Reprofoto Youtube

Už je to osm měsíců, co se táhne vyšetřování případu Češky Terezy H. (22). Blonďatou krásku zadrželi v lednu na mezinárodním letišti v pákistánském Láhauru s devíti kilogramy heroinu. Od té doby je její další osud stále nejistý. Na posledních záběrech, které zachycují její cestu k soudu, dívka zřetelně ukazuje kříž, který nosí na krku. Našla Tereza ve vězení Boha?

Mladá Češka je pro pákistánská média v podstatě celebritou. Její případ fascinuje místní obyvatele a zpravidla se o ní mluví jako o “české modelce”. Zřejmě svým cizokrajným vzhledem a blonďatými vlasy si v zemi svého zadržení dokonce získala i řadu fanoušků a obdivovatelů.

Na nových záběrech Lahore News, která své diváky pravidelně informuje o osudech Terezy, dívka mnohé překvapila. Vytáhla totiž křesťanský křížek a ukázala ho do kamery, jako kdyby šlo o věc jí drahou, jakýsi talisman pro štěstí. Objevily se proto spekulace, že snad dívka v muslimském vězení nalezla cestu ke křesťanské víře. Je pravda, že v situaci, která by pro většinu lidí byla extrémně stresující, by se jí opora v náboženství jen hodila.

Případ, do kterého je zapletená, ovšem nelze brát na lehkou váhu. Tereza se navzdory svému mladému věku propůjčila organizovanému zločinu a v nejhorším případě by klidně mohla dostat trest doživotí v pákistánském vězení.

Na video z dívčina zadržení se podívejte zde:

Zprávy - další články

Doporučujeme