Pátrání po mladých milencích: Mija a Petr přespávají ve stanu, z domova utekli před průšvihem

12. října 2016·Zprávy·Redakce

Ještě nemají ani občanky, za sebou už ale mají tři útěky z domova. Z toho posledního se Mija Kadijevič a Petr Šafránek ještě nevrátili. Proč utekli, když o zakázanou lásku nejde, randění mají prý povolené. Útěkem prý řeší osobní problém, o detailech ovšem rodina nechce mluvit.

Od pondělí pražská a středočeská policie pátrá po třináctileté Mije Kadijevič a o rok starším Petru Šafránkovi. Oba zmizeli v neděli ráno. Dva útěku už přitom mají za sebou. Poprvé zmizeli v dubnu, policisté je tehdy objevili po zhruba dvou týdnech. Podruhé utekli o měsíc později. Na útěku byli dva dny.

PSALI JSME: Ti dávají policii zabrat! Mladí milenci Mija (13) a Petr (14) jsou opět na útěku, už potřetí

V prvních dvou případech média mluvila o tom, že mladí milenci utekli kvůli zakázané lásce. Jenže proč utekli potřetí, když vztah podle rodičů maji povolený? “Mají nějaký průšvih a myslí si, že ho tak vyřeší,” napsal na Facebooku Petrů v otec.

Při útěku Petr z domova vzal stan a spacáky, takže jeho otec předpokládá, že děti přespávají venku. Rodina má dokonce vytipováno, kde by to mohlo být. “Pohybují se v okolí Menčice, Mnichovice, Všestary, přespávají ve stanu. Naposledy byla viděna Mija včera večer ve 20 hodin na benzínce u Menčic,” uvedl Petrů v otec s tím, že dívku poznala prodavačka.

„S ohledem na současné klimatické podmínky lze předpokládat, že dvojice bude vyhledávat krátkodobá ubytování v hotelech, penzionech či ubytovnách, případně v soukromí. Policisté v tomto ohledu apelují na případné provozovatele a personál ubytovacích zařízení a žádají je o zvýšenou pozornost a spolupráci,” uvedla ve své zprávě policejní mluvčí.

Děti však mají u sebe jen pár stovek korun, takže to spíše vypadá, že skutečně budou přečkávat noci ve stanu.

Viděli jste někde dvojici? Volejte 158!

Zprávy - další články

Doporučujeme