PÁTRÁNÍ: Policie hledá Davida (15) z Olomouce. Neviděli jste ho?

19. ledna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Olomoučtí policisté vyhlásili pátrání po patnáctiletém Davidu Malíškovi z Olomouce. Chlapec je od úterka nezvěstný. Od doby svého odchodu nepodal o sobě žádnou zprávu a jeho mobilní telefon je vypnutý. Pohřešovaný mladík podle policistů vyhledává prostory obchodních center a stýká se i s bezdomovci. V minulosti již takto z domova odešel, řekla dnes ČTK mluvčí policie Irena Urbánková.

“Pohřešovaný odešel v úterý 16. ledna kolem 14:30 z místa trvalého bydliště neznámo kam. Ve středu 17. ledna nepřišel ani do školy,” uvedla policejní mluvčí.

Pohřešovaný je vysoký 175 centimetrů, má střední postavu, kulatý obličej s výraznými pihami, malý nos, krátké hnědé vlasy česané na stranu a hnědozelené oči. “V době odchodu měl na sobě modro-černou bundu, šedou mikinu s kapucí, tmavě modré rifle a černé botasky. U sebe má osobní doklady a mobilní telefon, který je vypnutý,” doplnila policejní mluvčí.

Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovaného někde viděli nebo by věděli, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme