PÁTRÁNÍ: Policie pátrá po dívce (15) ze Šumperka. Neviděli jste ji?

1. prosince 2017·Zprávy·Karolína Stránská

Šumperští policisté vyhlásili pátrání po patnáctileté Veronice Dostálové z Šumperka. Dívka odešla v úterý ke kamarádce, domů se již nevrátila. Dosud o sobě nepodala ani žádnou zprávu. Se žádostí o pomoc se nyní policisté obracejí také na veřejnost, řekla dnes ČTK mluvčí šumperské policie Jiřina Vybíhalová.

“Pohřešovanou dívku její babička, která ji má soudem svěřenou do péče, viděla naposled 28. listopadu v 16:00, kdy měla odejít z místa svého bydliště v Šumperku ke kamarádce. Z vycházky se však nevrátila a doposud o sobě nepodala žádnou zprávu,” uvedla policejní mluvčí. Kamarádka, kterou měla pohřešovaná dívka navštívit, potvrdila, že spolu v úterý do 20:30 hodin seděly v gastrocentru Maják v Šumperku, odkud Veronika odešla s tím, že jde domů.

Pohřešovaná je vysoká 160 centimetrů, má střední postavu, dlouhé hnědé vlasy, které jsou od ramen dolů odbarvené. Na sobě by mohla mít krátkou khaki bundu s kožíškem u krku, černé legíny a růžové botasky. V obou uších nosí výrazné plastové náušnice a v levém uchu roztahovací náušnici. Podle policistů vypadá starší a výrazně se líčí.

Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovanou dívku viděli, nebo mají informaci o jejím pobytu, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Zdroj: ĆTK

Zprávy - další články

Doporučujeme