Řidič BMW přejel sraženého muže, vláčel ho 30 metrů a ujel. Hledají se svědci drsné nehody! VIDEO

13. prosince 2016·Zprávy·Redakce

Nehoda v Praze, zdroj: Policie ČR

Pražská policie pátrá po řidiči černého vozu BMW, který ve středu 16. listopadu před Úřadem vlády ČR přejel muže a vlekl ho 30 metrů po silnici. Auto odjelo od nehody, aniž zastavilo. Chodec skončil s těžkým zraněním v nemocnici. Řidič je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci, v případě vypátrání a odsouzení mu hrozí až pět let vězení. ČTK to dnes řekl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Nehoda se stala před Strakovou akademií, kde sídlí vláda, krátce před 17:00. Ze záběrů bezpečnostních kamer vyplývá, že chodec přecházel silnici E. Beneše po vyznačeném přechodu. V polovině vozovky ho podle Hulana srazila stříbrná dodávka, která jela od Klárova, a odmrštila ho na tramvajové koleje.

Řidič dodávky zastavil a chtěl jít muži pomoci, v tom okamžiku ale ve stejném směru jízdy přijelo černé BMW a ležícího chodce přejelo a pod svým podvozkem smýkalo po silnici, popsal nehodu mluvčí.

V této souvislosti policisté prosí veřejnost o pomoc. Ozvat se jim mají jak svědci celé události, tak i pracovníci autoservisu, kteří po nehodě případně opravovali černé BMW, které mělo poškozený podvozek nebo na něm byly zbytky oděvu nebo krve. S kriminalisty se mají spojit prostřednictvím linky 158.

Nehoda v Praze, zdroj: Policie ČR

Nehoda v Praze, zdroj: Policie ČR

Nehoda v Praze, zdroj: Policie ČR

Nehoda v Praze, zdroj: Policie ČR

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme