Policie pátrá po pohřešované 15leté dívce v rizikovém těhotenství

16. srpna 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Policie ČR

Policisté vyhlásili pátrání po pohřešované patnáctileté Kateřině Rehovičové rozené Mikové, která odešla z Fakultní nemocnice v Olomouci v rizikovém stupni těhotenství. Podle policie může být v ohrožení života. Dívka by se moha pohybovat se svým přítelem na Přerovsku nebo Prostějovsku, kde má trvalé bydliště, řekla v pátek ČTK olomoucká policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pohřešovaná svévolně odešla ve čtvrtek tento týden z hospitalizace ve Fakultní nemocnici v Olomouci ve společnosti svého přítele. Má rizikové těhotenství a může být v ohrožení života. Mohla by se pohybovat se svým přítelem v Kojetíně na Přerovsku či Přerově nebo v Nezamyslicích na Prostějovsku či v Prostějově,” uvedla policejní mluvčí.

Dívka vypadá zdánlivě na 18 let, je vysoká kolem 158 centimetrů a má střední postavu. Vlasy má černé, vlnité, středně dlouhé po ramena, češe si pěšinku vlevo. Oči má výrazné hnědo-černé a má husté obočí. Může nosit dioptrické brýle, doplnila policejní mluvčí. K popisu oblečení v době jejího odchodu nemá policie bližší informace.

Policisté žádají případné svědky, kteří by pohřešovanou mladistvou někde viděli nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme