Policie v Praze pátrá po dívce a chlapci, nepřišli ze školy

22. prosince 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Policie ČR

Pražská policie pátrá po třináctileté Viktórii Trávníčkové a čtrnáctiletém Patriku Valentovi. Oba se v pátek nevrátili ze školy, nejsou pohřešováni poprvé, případy spolu ale nesouvisí. Dívka je ze Zdib a školu má v Praze 8, mladík má trvalé bydliště v Praze 2, nyní by se mohl zdržovat v oblasti Zličína či Lužin. ČTK o tom v sobotu informoval policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Dívka v pátek odešla z místa trvalého bydliště do školy v Praze 8. Se školou pak byla na divadelním představení v centru metropole. Slibovala, že do 13:00 bude ze školy doma. To se však podle mluvčího do této doby nestalo. “Dívka není pohřešována poprvé, kdy má dle vyjádření rodičů problémy s chováním a špatný prospěch,” dodal.

Rovněž mladík odešel v pátek ráno z domova do školy, vyučování mu mělo končit kolem 10:00. Ani on se ale ze školy do této doby nevrátil. Hulan doplnil, že by se s největší pravděpodobností mohl zdržovat v oblasti Zličína či Lužin, neboť má prý k těmto lokalitám z dřívější doby vztah.

Pokud někdo z veřejnosti ví, kde, případně s kým by se mohly děti zdržovat, nebo je viděl, má podle Hulana zavolat na linku 158.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme