PORADNA: Kam ještě na lyže? Krkonoše, Krušné hory a Tatry!

15. dubna 2015·Zprávy·Luboš Procházka

Je sice polovina dubna, ale na našich nejvyšších horách stále leží sníh a tak pro milovníky lyžování ještě máme poslední tipy! Sníh sice ubývá, ale lyžuje se ještě v Krkonoších, Jeseníkách a v Krušných horách.

Rekordmanem je nejvyšší hora Jeseníků – Praděd! Tady leží skoro dva metry sněhu. A vypadá to, že se tam bude lyžovat taky rekordně dlouho, zřejmě až do konce dubna.

Klínovec pojede do neděle

Pokud si chcete ještě opravdu dobře zalyžovat i v Krušných horách, tak neváhejte a navštivte SKIAREÁL KLÍNOVEC, na rozhradní Chomutovska a Karlovarska. Pravidelný provoz tam pokračuje minimálně do 19. dubna.

Sníh se drží v Krkonoších

V Krkonoších zajeďte do Harrachova – tam leží půl metru sněhu, na sjezdovce Červená 2 se lyžuje až do této neděle, tedy do 19. dubna. Ve Špindlerově Mlýně na Svatém Petru mají 60 cm sněhu a lyžuje se taky až do této neděle 19. dubna a to na sjezdovce Hromovka 1 a Hromovka 2. 

Jeďte do Tater

U našich sousedů zkuste lyžařské středisko Chopok – Jasná a Kosodrevina v Nízkých Tatrách, kde leží od půl metru do metru sněhu, lyžuje se na 25 km a k dispozici je 9 z 26 vleků a lanovek. Milovníci lyží můžou vyrazit  do Vysokých Tater – na Zverovku a Spálenú dolinu , kde mají 60 čísel sněhu, částečně se lyžuje i na Štrbském Plese. 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme