Zřejmě poslední žijící příbuzný Hitlera byl obviněn ze sexuálního zneužívání dětí

6. září 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto YouTube / TAG24 Dresden

Muž, který se označuje za posledního žijícího příbuzného nacistického diktátora Adolfa Hitlera byl odsouzen za zneužívání dětí poté, co líbal teprve třináctiletou dívku. Romano Lukas Hitler (69) však nadále trvá na své nevině a proti rozsudku se plánuje odvolat.

Pokud jste si dosud mysleli, že žádný člen rodiny Hitlerových již dnes po světě nechodí, nebo minimálně ne s tímto nechvalně proslulým jménem, byli jste zřejmě na omylu. Muž jménem Romano Lukas Hitler (69) totiž tvrdí, že je s někdejším nacistickým diktátorem spřízněný přes “vůdcova” otce Aloise.

Hitler se dostal do potíží poté, co odpověděl na inzerát s nabídkou prodeje garáže. Prodejce zkontaktoval a společně vyrazili na místo, aby si Hitler garáž prohlédl. Muž však nejevil ani tak zájem o nemovitost, jako o teprve třináctiletou dceru majitele garáže Aniu.

“Dal jsem si inzerát na prodej garáže a Hitler mi odpověděl. Když ale přišel, nezajímala ho ani tak garáž, jako Ania. Nalákal ji do svého bytu na sladkosti, koupil jí oblečení a umělé květiny a dokonce jí i nabídl, že si ji vezme,”uvedl naštvaný otec. Podle německého deníku Bild měl Hitler dívku bez jejího svolení líbat na krku a na tvářích.

Jakmile školačka rodičům sdělila, že ji Hitler políbil, okamžitě jí zakázali se s ním stýkat a obrátili se na policii. Muž se však brání, že je zcela nevinný. Pouze si prý užíval přítomnost dítěte a polibky byly obyčejným pozdravem, jaký je v Německu normální.

Soudce Ulrich Schettgen (62) nicméně Hitlerovi neuvěřil a došel k závěru, že bylo prokázáno, že dívenku políbil proti její vůli. Ten se proti rozhodnutí plánuje odvolat.

Romano Lukas Hitler se narodil ve východoněmeckém městě Goerlitz. Muž o sobě tvrdí, že je s německým diktátorem spřízněný přes Adolfova otce Aloise. Ten měl prý mladšího bratra a jeho vnukem, který po válce prchl na Slovensko, je Romanův otec.

Poté, co Romanovi rodiče předčasně zemřeli, skončil chlapec v klášteře a byl adoptován polskou rodinou. V dospělosti se však vrátil do Německa a živil se jako lodní kormidelník. Kvůli svému příjmení měl ale prý vždy velké problémy najít práci. “To jméno je jako kříž, který si nesu, a který bych nikomu nepřál,” stěžuje si Hitler.

Zprávy - další články

Doporučujeme