Předávání Oscarů bude bez moderátora! Večerem diváky provedou sami herci

6. února 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Lupita Nyong’o a Jared Leto na 86. předávání Oscarů v Dolby Theater v Hollywood & Highland v roce, 2014 v Los Angeles, CA.

Letošní předávání prestižních filmových cen Oscar se bude muset obejít bez moderátora. Původně přitom pořadatelé oznámili, že se role zhostí komik Kevin Hart. Ten však byl v minulosti kritizován za homofobní výroky a protože se za ně již v minulosti omluvil, odmítl to učinit znovu. Příležitosti se proto vzdal a pořadatelé za něj již údajně nenašli žádnou vhodnou náhradu. 

Udílení cen Americké filmové akademie bude poprvé po 30 letech oficiálně bez moderátora. Pořadatelé v prosinci sice oznámili, že 91. ročník Oscarů bude moderovat komik Kevin Hart, ten však z nabídky o pouhé tři dny později vycouval.

V minulosti byl totiž kritizován za několik homofobních tweetů. Odstoupení zdůvodnil tím, že nechce odvádět pozornost od prestižní události a že je mu líto, že lidem ublížil. Za své výroky se měl omluvit již dříve. Neoficiální teorie hovoří o tom, že na jednu z nejtěžších moderátorských prací amerického showbusinessu po Hartově odstoupení již nikoho vhodného nenašli. Pořadatelé nyní tvrdí, že chtějí víc pozornosti věnovat samotným oceněným.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme