Při prezidentské debatě zaujal milony lidí neznámý divák. Zamilovali se do jeho svetru

12. října 2016·Zábava·Redakce

Amerika má nového hrdinu. Vzešel z poslední debaty kandidátů na prezidenta ale není to Donald Trump ani Hillary Clintonová. Média si zamilovala prostého diváka, který zaujal svým rudým svetrem.

Jmenuje se Ken Bone a během nedělní prezidenstké debaty měl jedinou otázku: “Jaké kroky uděláte pro to, abychom splnili naši energetickou potřebu a zůstali přitom šetrní k životnímu prostředí a nemuseli propouštět zaměstnance fosilních elektráren?”. Ta otázka vyšuměla už v okamžiku, kdy na Kena najely kamery. Obtloustlá postava s knírkem a brýlích oblečená ve výrazném rudém svetru se okamžitě stala hitem.   

Ken Bone už byl hostem slavné televize CNN a vystoupil i v show Jimmyho Kimmela. A jeho fotografie zaplavily internet a sociální sítě. Marc Craig například napsal: Nejlepší by bylo, kdyby Ken Bone svým mohutným svetrem obejmul celý náš národ. Pouze to by nás teď zahřálo a dokázalo ochránit v těžkých časech. Podle některých je podobný postavičce sběratele hraček z filmu Toy story 2, jiným zase připomíná postavu z jiného animáku Raubíř Ralf.

Někdo také vytvořil jeho fiktivní účet na Twitteru a jako úvodní hlášku tam napsal: Ne všichni superhrdinové oblékají kápě. Někteří mají úžasný červený svetr. Některé servery okamžitě zjistily, kde se dá ten jeho úžasný svetr za zhruba 50 dolarů koupit a že jsou k mání i jiné barvy. Jenže ta rudá je prý samozřejmě nejvíc! Ale představte si, že původně si Ken chtěl do debaty vzít oblek olivové barvy! To by asi takovou pozornost neupoutal…

Také z prezidentské debaty: A pak že se nemají rádi. Trump a Clintonová společně při milostné písni! VIDEO

Zábava - další články

Doporučujeme