Příšerné! Útočníci polili tříleté dítě kyselinou

23. července 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto

Otřesný případ se stal v sobotu v britském Worcesteru. Policie zatkla čtyři podezřelé muže, kteří měli v obchodě polít dítě v kočárku kyselinou. Chlapec byl převezen do nemocnice s popáleninami obličeje a paží. O případu informovala BBC.

Dítě utrpělo vážná zranění na obličeji a pažích. Doufáme, že chlapec nebude mít trvalé následky. Zranění jsou vážná, ale prozatím je na to brzy. Zatím to však vypadá dobře,” uvedl pro BBC policista Mark Travis.

Celý incident se odehrál v sobotu odpoledne v obchodě ve Worcesteru, když se podezřelí přiblížili ke kočárku, a poté na ležícího, tříletého chlapečka vylili žíravinu. “Motiv útoku je podle tamní policie zatím neznámý,” sdělil Travis, jenž potvrdil zatčení čtyř mužů ve věku 22, 25, 26 a 39 let. za spiknutí za účelem vážného ublížení na zdraví.

Nepochopitelným jednáním mužů je znechucený i poslanec za Worcester. “Není nám vůbec jasné, proč to tito muži udělali. Obzvlášť když byl se svou rodinou v obchodu s domácími potřebami. Kdo by něco takového mohl vůbec udělat,” ptal se konzervativec Robin Walker.

Zprávy - další články

Doporučujeme